nyt-logo-3

 

..Spørg, svar og diskutér
  ANATOMI-FORUM.DK..

 

BIOPRAKTIK - Skolen hos Pons
v/ Kjeld Bruun-Jensen, læge, ph.d.
Rynkebyvej 13,  DK-5750 Ringe
Tlf. 88 18 88 18 / 62 62 29 29 - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig
Velkommen til Anatomi-forum.dk!

Fortæl os og vores medlemmer, hvem du er, hvad du kan lide og hvorfor du er blevet medlem af dette websted. Fortæl også hvilken uddannelse du er i gang med Vi er glade for at have dig som medlem!
  • Side:
  • 1

EMNE: Abelones præsentation

Abelones præsentation 7 år, 8 måneder siden #127

Hej med jer
Jeg hedder Lone, men mit kaldenavn på nettet er Abelone.
Jeg har været selvstændig fra 2006 til 2011, og har undervist andre i coaching, healing, wellness, salg og branding mm. Har kompetencer inden for stresshåndtering. Er desværre sygemeldt grundet 2 arbejds ulykker. Jeg ønsker at vide meget mere om kroppens opbygning, og vil forsøge at samle endnu flere points til at blive RAB godkendt. Har jeg fortsat ikke nok RAB points efter at have studeret anatomi, fysiologi samt sygdomslære, er der stor sandsynlighed for at jeg en gang med tiden vil erhverve en akupunktør uddannelse. Grundet afstanden fra Randers til Fyn, samt min fysiske tilstand vil det mest være E- learning jeg vil benytte mig af. Med mindre i er nogle der kommer fra mit område kan min beslutning ændres hvis der er mulighed for køre lejlighed.
Ser frem til at møde jer, enten via dette forum eller på skolen.
Mange venlige hilsener Abelone
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.06 sekunder
Copyright © 2020 Anatomi-forum.dk. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.