nyt-logo-3

 

..Spørg, svar og diskutér
  ANATOMI-FORUM.DK..

 

BIOPRAKTIK - Skolen hos Pons
v/ Kjeld Bruun-Jensen, læge, ph.d.
Rynkebyvej 13,  DK-5750 Ringe
Tlf. 88 18 88 18 / 62 62 29 29 - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig
Velkommen til Anatomi-forum.dk!

Fortæl os og vores medlemmer, hvem du er, hvad du kan lide og hvorfor du er blevet medlem af dette websted. Fortæl også hvilken uddannelse du er i gang med Vi er glade for at have dig som medlem!
  • Side:
  • 1

EMNE: Hej med jer

Hej med jer 4 år, 8 måneder siden #262

Hej med jer
Nu prøver jeg for tredje gang, med anatomi og fysiologi. Første gang via dette site, under navnet Abelone, så tog jeg de 40 basis timer via FOF i Århus. Dagen efter jeg var blevet undervist i knoglerne i fødderne, faldt jeg desværre ned af trapperne til min daværende arb. plads, nemlig AkupunkturAkademiet i Brabrand, dette er snart 2 år siden, og har haft daglige og kroniske nervesmerter i foden, efter operation samt faldet. Jeg er desværre sygmeldt, men har fået lov til at gøre min uddannelse færdig hvis det ikke er mere end 6 timers varighed om ugen.

Jeg har 333 timer akupunktur, samt sygdomslære
Mangler nu Anatomi og fysiologi for at blive RAB godkendt og forhåbentlig selvstændig igen. Jeg syntes det er svært det her fjernundervisning, og hvis der er andre der finder det svært kan vi måske mødes og hjælpe hinanden. Jeg har ingen bil men kan transporteres via tog eller bus.

Jeg har en coach uddannelse og uddannet sælger samt kommis. Er Reiki 4, og har undervist i brugen af de universelle værktøjer, hvilket er en gave, som jeg helt sikkert skal i gang med at bruge igen.

Ser frem til at møde jer, enten her eller der

Kh. Loona
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.07 sekunder
Copyright © 2020 Anatomi-forum.dk. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU/GPL licens.